Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida Cesar
*Arròs de muntanya
*Espaguetti a la carbonara amb tòfona

*Salmorejo cordovès amb pernil i ou 
*Llenties estofades amb costella i xoriç
*Pebrots del piquillo farcits de bacallà

SEGONS

*Rodó de vedella en salseta
*Contracuixa de pollastre al teriyaki
* “Chicharrón” de perca amb maionesa de kimchi
*Botifarra amb mongetes i all i oli

*Ploma Ibèrica a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Arròs amb llet
*Iogurt natural
*Flam d’ou casolà
*Macedònia

*Coulant (+2€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 13’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp