Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi, i preparat per gaudir

Amanida de formatge de cabra
Sopa freda de meló amb virutes de pernil
Graella de verdures amb salsa romesco
Remenat de “morcilla” amb poma i anacards
Espagueti “aglio e olio” saltejat amb gambetes
Risotto d’espinacs i salmó

————————————

Aletes de pollastre amb salsa de mel i mostassa
Xurrasco de vedella a la planxa amb chimichurri
Secret de porc amb salsa de vermut
Lluç al forn amb ceba caramel.litzada
Tac de tonyina amb salsa teriyaki sobre parmetier de patata

Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+3€)
Magret d’ànec amb reducción de vermut (+3€)
Bacallà gratinat amb mussolina d’all (+4€)
Entrecot de vedella planxa (+6€)
————————————

Postres

Flam d’ou
Pastís de formatge
Carrot cake
Pinya natural
Iogurt Natural

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 12’90€

 

No et perdis La millor cuina d´autor a Molins de Rei

Comarteix aquest menú en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp