Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Carpaccio de tomàquet amb ventresca 
*Risotto d’espinacs amb salmó
*Wok de tallarines amb verdures al teriyaki
*Llenties estofades

SEGONS

*Onglet de vedella a la planxa 
*Filet d’escórpora a la gallega sobre parmentier de patata 
*Costella de porc amb salsa “sweet chili”

*Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)

*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Iogurt natural
*Crema catalana
*Pinya

*Coulant (+2’5€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 14’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp