Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Carpaccio de tomàquet, ceba i ventresca
*Risotto de pollastre i carbassa
*Espaguetti a la Carbonara 
*Salmorejo amb ou i pernil

SEGONS

*Caneló cruixent de porc confitat amb PX
*Escórpora amb salsa de marisc 
*Onglet de vedella planxa

*Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)

*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Iogurt natural
*Crema catalana
*Meló

*Coulant (+2’5€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 14’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp