Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Cabdells amb tonyina i pebrot escalivat
*Risotto de “ají de gallina”
*Macarrons amatriciana

*Graella de verdures amb romesco 
*Crema de marisc
*Remenat de xampinyons i formatge

SEGONS

*Fricandó de vedella
*Milanesa de pollastre 
*Salmó a la mel i mostassa
* “Solomillo” de porc al pebre

*Ploma Ibèrica a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Crema catalana 
*Iogurt natural
*Arròs amb llet
*Maduixes amb nata 

*Coulant (+2€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 13’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp