Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida cesar
*Arròs d’ànec 
*Tagliatelle d’espinacs amb salsa de bolets
*Crema de carbassa
*Tomàquets farcits de carn gratinats
*Ous estrellas amb crema de bull negre

____________  

SEGONS

*Fricandó de vedella    
*Filet d’orada planxa
*Aletes de pollastre al teriyaki
* “Solomillo” de porc amb salsa de formatge de cabra 

*Ploma Ibèrica a baixa temperatura (+4€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+4€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+5€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+9€)

____________

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Mousse de xocolata amb nata 
*Arròs amb llet
*Iogurt natural
*Banana split

*Coulant (+2) 

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 13’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp