Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida PaladART 
*Risotto pollastre i carbassa
*Tagliatelle amb gorgonzola, pera i nous
*Crema de porros
*Cigrons amb callos
*Ous trencats amb pernil

____________  

SEGONS

*Txurrasco de vedella planxa
*Tataki de tonyina al teriyaki
*Cuixetes de pollastre al cava
*Secret de porc amb salsa de pebre

*Llàgrima Ibèrica a baixa temperatura (+4€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+4€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+5€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+9€)

____________

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Mousse de xocolata
*Flam d’ou casolà 
*Iogurt natural
*Pinya

*Coulant (+2) 

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 13’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp