Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi, i preparat per gaudir

Amanida Capresse
Arròs negre amb all i oli
Tagliatelle d’Espinacs amb salsa de xampinyons
Crema de carbassa
Ou a baixa temperatura sobre parmentier de patata, pernil i espàrrecs
Empedrat de mongeta amb tonyina

————————————

Filet de llobarro a la planxa
Lluç al forn amb ceba caramel.litzada sobre crema de marisc
Galta de porc confitada amb salseta
Pit de pollastre fet a baixa temperatura
Onglet de vedella a la planxa

Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+3€)
Magret d’ànec amb reducción de vermut (+3€)
Bacallà gratinat amb mussolina d’all (+4€)
Entrecot de vedella de Girona 300gr. (+6€)
————————————

Postres

Pastís de formatge amb confit de gerds
Pastís de pastanaga
Arròs amb llet
Flam d’ou casolà
Iogurt natural
Maduixes amb nata

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 12’90€

 

No et perdis La millor cuina d´autor a Molins de Rei

Comarteix aquest menú en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp