Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida verda mixta amb tonyina  
*Arròs Marinera
*Canelons farcits de rostit amb tòfona i foie gratinats
*Tempura d’Albergínia amb mel de canya
*Espinacs saltejats amb bacon, panses i pinyons
*Trimxat amb cansalada i ou fregit

____________  

SEGONS

*Rodó de vedella 
*Kebab de porc amb patates fregides
*Aletes de pollastre a la barbacoa
*Lluç a la romana

*Ploma Ibèrica a baixa temperatura (+4€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+4€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+5€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+9€)

____________

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Àrros amb llet
*Quallada amb mel i nous
*Iogurt natural
*Maduixes amb nata

*Coulant (+2)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 12’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp