Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida de formatge fresc amb codony
*Risotto de gall dindi i verduretes
*Tortellini a la napolitana
*Mongeta blanca amb cloïsses i calamars
*Vichyssoise
*Remenat de bacó, carbassó i formatge

SEGONS

*Txurrasco de vedella planxa
*Contracuixa de pollastre a la mel i mostassa
*Escórpora sobre parmentier de patata
* “Solomillo” de porc al pebre

*Ploma Ibèrica a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Mousse de xocolata amb nata
*Iogurt natural
*Arròs amb llet
*Pinya

*Coulant (+2€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 13’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp