Menú Setmanal
Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir
PRIMERS
*Carpaccio de tomàquet amb ventresca
*Risotto d’espinacs amb salmó
*Wok de tallarines amb verdures al teriyaki
*Llenties estofades
SEGONS
*Onglet de vedella a la planxa
*Filet d’escórpora a la gallega sobre parmentier de patata
*Costella de porc amb salsa “sweet chili”
*Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)
POSTRES:
*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Iogurt natural
*Crema catalana
*Pinya*Coulant (+2’5€)
Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 14’90€
A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups
Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp