Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida de formatge fresc amb nous i codony
*Rissoto de carbassó i bacon
*Tagliatelle verd amb salsa de xampinyons
*Sopa freda de meló amb pernil 
*Musclos a la marinera
*Truita de patates i bacallà

____________  

SEGONS

*Milanesa de vedella
*Secret de porc a la planxa
*Aletes de pollastre a la barbacoa
*Llom de lluç amb salsa de curri verd
*Salmó al forn amb verduretes

*Ploma Ibèrica a baixa temperatura (+4€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+4€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+5€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+9€)

____________

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Mousse de xocolata amb nata
*Flam d’ou casolà 
*Iogurt natural
*Pinya

*Coulant (+2€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 12’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp