Menú Setmanal
Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir
PRIMERS
*Amanida PaladART
*Risotto pollastre i carbassa
*Tagliatelle amb gorgonzola, pera i nous
*Crema de porros
*Cigrons amb callos
*Ous trencats amb pernil
____________
SEGONS
*Txurrasco de vedella planxa
*Tataki de tonyina al teriyaki
*Cuixetes de pollastre al cava
*Secret de porc amb salsa de pebre
*Llàgrima Ibèrica a baixa temperatura (+4€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+4€)
*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+5€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+9€)
____________
POSTRES:
*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Mousse de xocolata
*Flam d’ou casolà
*Iogurt natural
*Pinya
*Coulant (+2)
Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 13’90€
A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups
Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp