Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi, i preparat per gaudir

Carpaccio de tomàquet kumato amb ventresca i ceba tendra
Arròs negre amb all i oli
Macarrons arrabbiata
Graella de verdures amb salsa romesco
Crema de carbassa
Musclos amb salsa de curri verd i wakame

————————————

Lluç a la donostiarra
Vacio de vedella a la planxa
Braó confitat amb salseta
Cuixetes de pollastre a la cervessa

Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+3€)
Magret d’ànec amb reducción de vermut (+3€)
Bacallà gratinat amb mussolina d’all (+4€)
Entrecot de vedella de Girona 300gr. (+6€)
————————————

Postres

Pastís de formatge amb confit de gerds
Flam d’ou casolà
Mousse de xokolata amb nata
Iogurt Natural
Meló

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 12’90€

 

No et perdis La millor cuina d´autor a Molins de Rei

Comarteix aquest menú en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp