La nostra carta

Per començar freds

Amanida de formatge brie amb poma, guaiaba, nous i la nostra vinagreta8’50€
Tataki de Vacio de vedella amb chutney de pinya 9’50€
Carpaccio de gamba vermella amb encenalls de foie ious de salmó10€
”Mini Tacos” de tàrtar de tonyina vermella i alvocat 12€

Per començar temperats

Coca de foie mi-cuit caramel·litzat10€
Cruixent de foie amb reducció de Pedro Ximénez 9€
Tempura d’albergínia amb mel de canya 7€
”Torrija” de tomàquet amb sardina fumada 3’50€
Explosió d’ou amb ibèric 8€
Musclos saltejats amb salsa de curri verd 8’50€

Per acabar amb peixos

*Pop PaladART amb el seu pil pil13€
Lluç confitat sobre crema d’ibèric, teula de pa i aire de tomàquet
12€
*Bacallà amb mussolina d’all rostit13€
Llom de Reig amb crosta de pa romesco sobre crema de “Callos” i ceps
13€

Per acabar amb carns

Ploma Ibèrica, feta a baixa temperatura 12€
Magret d’Ànec amb reducció de Vermut 13€
Daus de peus de porc amb vel de formatge “San Simón” fos,
pera i praliné de cacauet 
14€
”Ravioli” de cua de Bou amb aire de Pastanaga 13€
Espatlla de Xai de llet, feta a baixa temperatura amb
xarop d’auró, raïm i xiitake 
15€

Deixa que el teu paladar decideixi, i preparat per gaudir

Comarteix la nostra carta en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp