LA NOSTRA CARTA

Per començar freds 🥗

Amanida cruixent de formatge de cabra, panses, tomàquet, nous i la nostra vinagreta (4u)                              9’50€     
Carpaccio de Black Angus amb parmesà i gelatina de PX         11€     
Carpaccio de Gamba Vermella amb gelatina de bloody mary, llima i torradetes               12€     
Tataki de Tonyina Vermella amb alga nori          12€     
”Mini Tacos” de Tàrtar de Tonyina, alvocat i caviar de maracujà (6u)          13€     

Per començar temperats 🔥

Bombeta casolana de “Pulled Pork” amb un toc de barbacoa                          1,20€/u.     
”Torrija” de tomàquet amb sardina fumada 3,60€/u.     
Mil fulls de patata “Braves PaladART” (4u)         6€   
Tempura d’albergínia amb mel de canya  8€    
Canonets farcits de gambetes acompanyats amb salsa PaladART (6u)         8€   
Musclos de roca amb salsa de curri verd      10    
Briox Cruixent de foie amb reducció de PX (6u)      10    
Explosió cruixent d’Ou amb tòfona negra i crema de carbonara (4u)  10€    
Calamars de platja a la andalusa i maionesa de kimchi10€    
“Filipinos” de foie micuit amb xocolata blanca i maduixes (6u)12€   

Per acabar amb peixos 🐟

Lluç al forn amb suquet de romesco           13€     
Pop PaladART amb oli de pimentó i all i oli negre14€     
Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’alls rostits15€     
Tac de tonyina vermella al teriyaki sobre parmentier de patata15€     

Per acabar amb carns 🥩

Ploma Ibèrica feta a baixa temperatura           13€     
Magret d’Ànec amb reducció de vermut, raïm i xiitake14€     
Fals “donut” de cua de Bou amb fondue de formatge i fruits del bosc  14€   
Costelles de Porc Ibèric coreanes amb cacauet fregit a la mel 

               15€

Espatlleta de xai fet a baixa temperatura amb salsa hoisin15€     
Entrecot “Vaca Madura” (320gr)  18€    
Pa amb tomàquet (ració)1,5€   

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

Comparteix la nostra carta en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp