La nostra carta

Per començar freds 🥗

Amanida cruixent de formatge brie amb poma, guaiaba, nous i la nostra vinagreta (4u)                              8’50€     
Tataki de Vacio de Vedella amb chutney de pinya9’50€     
Carpaccio de Gamba vermella amb gelatina de bloody mary, llima i torradetes de pa de carbó                11€     
Tataki de Tonyina Vermella amb sèsam de wasabi i alga nori          11€     
”Mini Tacos” de Tàrtar de Tonyina, alvocat i caviar de maracujà. (6u)          12€     

Per començar temperats 🔥

Bombeta casolana de “Pulled Pork” amb un toc de barbacoa                         1,10€/u.     
”Torrija” de tomàquet amb sardina fumada3,50€/u.     
Tempura d’albergínia amb mel de canya 7€     
Canonets farcits de gambetes acompanyats amb salsa PaladART (6u)8€     
Explosió cruixent d’Ou amb Tòfona negra (4u)9€     
Musclos saltejats amb salsa de curri verd i alga wakame9€     
Cruixent de foie amb reducció de Pedro Ximénez (6u)9€     
Calamars de platja a la andalusa i maionesa de kimchi10€     
Coca de foie mi-cuit caramel·litzat (2u)11€     

Per acabar amb peixos 🐟

Lluç al forn amb ceba caramel·litzada sobre crema d’ibèric          12€     
Pop PaladART amb el seu pil pil13€     
Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’alls rostits14€     
Llom de Rap amb escates d’arròs verd sobre crema lleugera de suquet15€     

Per acabar amb carns 🥩

Ploma Ibèrica, feta a baixa temperatura           12€     
Magret d’Ànec amb reducció de mango, raïm, xiitake i pa cruixent13€     
Sandwich de cua de Bou amb aire de pèsols (2u) 13€     
Daus de peus de Porc amb formatge fumat fos, poma i praliné (4u)14€     
Lingot de Garrinet amb gingebre gebrat i cacauet fregit amb mel (2u)15€     
Espatlleta de Xai anyell fet a baixa temperatura amb salsa hoisin (2u) 15€     
Entrecot de Vedella de Girona (320gr) 16€     

Deixa que el teu paladar decideixi, i preparat per gaudir

Comarteix la nostra carta en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp