LA NOSTRA CARTA
Per començar freds
Amanida de formatge de cabra, panses, tomàquet, nous i la nostra vinagreta | 10’50€ |
Carpaccio de Gamba Vermella amb gelatina de bloody mary, llima i torradetes | 14€ |
Tataki de Tonyina Vermella amb alga nori | 15€ |
”Mini Tacos” de Tàrtar de Tonyina, alvocat i caviar de maracujà (6u) | 15€ |
Per començar temperats
Bombeta casolana de “Pulled Pork” a la barbacoa o de “Pollastre a l’ast” amb mel i mostassa | 1,60€/u. |
”Torrija” de tomàquet amb sardina fumada | 3,90€/u. |
Mil fulls de patata “Braves PaladART” (4u) | 8€ |
Tempura d’albergínia amb mel de canya | 10€ |
Canonets de gambes acompanyats amb salsa PaladART (6u) | 10€ |
Musclos amb salsa de curri verd | 12€ |
Cruixent de foie amb reducció de PX (6u) | 12€ |
Explosió cruixent d’Ou amb tòfona negra i crema de carbonara (4u) | 12€ |
Calamars de platja a la andalusa i maionesa de kimchi | 11€ |
“Filipinos” de foie micuit amb xocolata blanca i fruits del bosc (6u) | 12€ |
Per acabar amb peixos
Caneló de marisc amb suquet de romesco i gambó cruixent | 14€ |
Pop PaladART amb oli de pimentó i all i oli negre | 15€ |
Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’alls rostits | 17€ |
Tac de tonyina vermella al teriyaki sobre parmentier de patata | 17€ |
Per acabar amb carns
Ploma Ibèrica feta a baixa temperatura | 15€ |
Magret d’Ànec amb reducció de vermut, raïm i xiitake | 15€ |
Fals “donut” de cua de Bou amb fondue de formatge i fruits del bosc | 16€ |
Costelles de Porc Ibèric coreanes amb cacauet fregit a la mel | 16€ |
Lingot de garrinet fet a baixa temperatura amb auró i parmentier de poma | 19€ |
Entrecot “Vaca Madura” (320gr) | 19€ |
Pa amb tomàquet (ració) | 1,7€ |
Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir
Comparteix la nostra carta en les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp