Menú Setmanal

Deixa que el teu paladar decideixi i prepara’t per gaudir

PRIMERS

*Amanida de bacallà amb taronja i romesco
*Risotto de carbassa, pollastre i mascarpone
*Espaguetti al pesto d’alfàbrega
*Quiche de bacó i porros

SEGONS

*Rodó de vedella en salseta sobre parmentier de patata
*Lluç arrebossat amb crema de piquillos
*Hamburguesa de pollastre amb patata rústica 

*Ploma ibèrica feta a baixa temperatura (+5€)
*Magret d’Ànec amb reducció de vermut (+5€)

*Bacallà confitat i gratinat a la mussolina d’all (+6€)
*Entrecot de “vaca vieja” 320gr (+10€)

POSTRES:

*Pastís de formatge amb confit de gerds
*Iogurt natural
*Arròs amb llet
*Meló

*Coulant (+2’5€)

Beguda, pa, postre o cafè
P.V.P 14’90€

A més del nostre Menú Setmanal mira també el menú degustació – menú grups

Comparteix aquest menú a les teves xarxes socials o al teu grup de Whatsapp